Designeri - Arhitecti

De peste 30 de ani dam viata unora dintre cele mai ambitioase proiecte de design din Europa. Ca fabricanţi de mobilier din lemn masiv, avem o vasta experienta in implementarea de proiecte speciale pentru nume importante din Franţa, Germania, Anglia, Olanda şi Belgia. Indiferent ca este vorba de spatii rezidentiale, hoteluri sau spatii de birouri, produsele din lemn masiv Cioata au raspuns cu succes celor mai inalte exigente in materie de calitate si design. Filosofia noastra de design este de a crea mobila pura, din lemn, autentica, in linii moderne. Am pus calitatea si functionalitatea pe primul loc si credem ca mobila din stejar masiv Cioata poate rezista sute de ani.

Din 2019, mobila Cioata se vinde pentru prima data si in Romania. Pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri din Romania si strainatate, cautam colaboratori in toata tara: firme de arhitectura si design de interior, profesionisti in amenajari interioare si arhitecti. 

Oferim suport total in proiecte si respectam cu strictete termenele de livrare. Pentru  colaboratorii selectati oferim exclusivitate, proiecte gratuite in Romania si strainatate si comisioane foarte avantajoase.

Acum construim echipa in Romania. Vino alaturi de noi!