Designeri - Arhitecți

De peste 30 de ani dăm viață unora dintre cele mai ambițioase proiecte de design din Europa. Ca fabricanţi de mobilier din lemn masiv, avem o vastă experiență în implementarea de proiecte speciale pentru nume importante din Franţa, Germania, Anglia, Olanda şi Belgia. Indiferent că este vorba de spații rezidențiale, hoteluri sau spații de birouri, produsele din lemn masiv Cioată au răspuns cu succes celor mai înalte exigențe în materie de calitate și design. Filosofia noastră de design este de a crea mobilă pură, din lemn, autentică, în linii moderne. Am pus calitatea și funcționalitatea pe primul loc și credem că mobila din stejar masiv Cioata poate rezistă sute de ani.

Din 2019, mobila Cioată se vinde pentru prima dată și în România. Pentru a răspunde solicitărilor clienților noștri din România și străinatate, căutăm colaboratori în toată țara: firme de arhitectură și design de interior, profesioniști în amenajări interioare și arhitecți.

Oferim suport total în proiecte și respectăm cu strictețe termenele de livrare. Pentru colaboratorii selectați oferim exclusivitate, proiecte gratuite în România și străinătate și comisioane foarte avantajoase.

Acum construim echipa în România. Vino alături de noi!

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.