Regulament campanie Black Friday

Regulamentul de organizare - Campania “Black Friday”

Campania “Black Friday”, desfasurata in perioada 11 octombrie 2022  -  23  noiembrie  2022.  (“Campania”) este organizata de ONLINE CIOATA S.R.L., denumit in continuare “CIOATA” sau “Organizator”, cu sediul in jud. Mures, Targu-Mures, Str. Voinicenilor 4,  Romania,  cod  unic  de inregistrare RO37157919, numar de inregistrare la Registrul Comertului J26/337/2017, reprezentata legal de doamna Cioata Crina, in calitate de Administrator.

Dispozitii:

  • Campania se desfasoara pe www.cioata.ro si in magazinele CIOATA, in perioada 11 Noiembrie 2022 - 30 Noiembrie 2022
  • Ofertele prezentate sunt disponibile in limita stocurilor disponibile.
  • Campania incepe la ora 00:00 in data de 11 Noiembrie si se finalizeaza la ora 00:00 in data de 30 Noiembrie
  • Campania se desfasoara in magazine conform calendarului mentionat mai sus, respectand programul zilnic de deschidere si de inchidere a fiecarui magazin.
  • Produsele care au pretul redus se pot distinge usor fiind marcate cu o eticheta distincta Black Friday
  • Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.
  • Din cauze independente de compania Cioata sau din motive de eroare umane, exista posibilitatea ca anumite informatii expuse pe site-ul cioata.ro sa contina erori de introducere, de pret sau omisiuni. Ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inadvertenta sau omisiune sau de a anula comanda daca am constatat ca actul de vanzare a fost viciat din acest motiv.
  • Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta si/sau modifica prezenta Campanie oricand pe parcursul desfasurarii Campaniei cu mentiunea ca incetarea si/sau modificarea va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea pe site-ul www.cioata.ro. 

 

Organizator ONLINE CIOATA S.R.L.,

Cioata Crina – Administrator