PASIUNEA NOASTRĂ ESTE
Lemnul masiv

Materialul nostru preferat este lemnul. Nimic nu se compară cu căldura și frumusețea lui. La fabricarea produselor Cioata folosim lemn trainic transilvănean, asigurându-ne că provine doar din surse regenerabile, surse certificate FSC. Procesăm în fabrica proprie fiecare articol din lemn, urmărind să respectăm cele mai înalte standarde de calitate. Mobila Cioata și adezivii folosiți nu emit substanțe cancerigene, toxice sau alte substanțe care vă pot afecta sănătatea.

PROMISIUNEA NOASTRĂ
Calitate excepțională

Calitatea produselor noastre este strâns legată de calitatea lemnului folosit. Uneori durează ani până când lemnul este uscat și pregătit să se transforme într-o piesă de mobilier desăvârșită. Este un proces lent în care lăsăm lemnul să se odihnească în aer liber, să se usuce în mod natural, expus forțelor naturii. Abia la finalul acestui proces lent, dar atent controlat de specialiștii noștri, intervine uscarea artificială ce aduce lemnul la umiditatea ideală prelucrării. Și astfel, rezultă cea mai bună cherestea posibilă, gata pentru a fi transformată într-o piesă de mobilier care își păstrează valoarea în timp.

Fabricatie

Controlăm toate etapele fabricației, de la recoltarea busteanului, până la livrare. Fiecare produs trecut prin mâinile noastre poartă amprenta cunoștințelor meșteșugărești, transmise din generație în generație, dar și a pasiunii pentru lemnul pur, natural. Maeștrii noștri selectează cu atenție, manual, fiecare bucată de lemn, urmărind texturi specifice și indicatori de calitate proprii. Din acest motiv fiecare piesă este unică, are o serie proprie și o mare parte din procesul de fabricație rămâne manual.

RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ

Toate produsele Cioata sau comercializate de noi, sunt rezultatul unei experiențe în design de peste 28 de ani pe piețele internaționale, dar și a unor principii proprii rafinate în timp. Suntem permanent conectați la toate trendurile internaționale în materie de design, însă principiile de la care nu ne abatem niciodată sunt cele legate de confort, funcționalitate și durabilitate. Punem calitatea pe primul loc, alegem doar ceea ce este relevant și urmărim ca designul produselor noastre să poată depăși bariera timpului. În spatele fiecărei piese de mobilier sunt sute de ore de muncă, nenumărate teste și o experiență de generații.