Termen de livrare.

Comercializăm doar produse premium. Fiecare produs are posibilități multiple de personalizare asigurând astfel unicitatea produsului. Din acest motiv livrarea se face uneori în câteva săptămâni. Îți răsplătim răbdarea oferind o calitate impecabilă.

Livrare

Indiferent de produs, livrarea și transportul sunt gratuite oriunde în România. În cazul produselor foarte grele sau voluminoase asigurăm transportul acestora și punerea pe poziție. În condiții excepționale de livrare (etaje superioare fără acces lift, livrarea cu macara pe fereastră, drumuri grele de acces etc.) este posibil să percepem taxe suplimentare pentru livrare.

Pentru informații complete legate de livrare va rugăm consultați Secțiunea 7 din Termeni și
Condiții
.

Montaj

Majoritatea produselor se livrează gata asamblate. În cazul excepțiilor, montajul este facil și poate fi realizat inclusiv de către persoane fără experiență. Instrucțiunile de montaj însoțesc întotdeauna produsul.

Plata

Plata se face la plasarea comenzii dacă ați optat pentru plata cu cardul. În cazul în care alegeți varianta de plata prin transfer bancar, considerăm comandă valida dacă plata se efectuează în 48 de ore de la plasarea comenzii.

Pentru informații complete legate de condițiile de plata va rugăm consultați Secțiunea 17 din Termeni și Condiții