Termen de livrare.

Comercializăm doar produse de foarte bună calitate. Fiecare produs are posibilități multiple de personalizare asigurând astfel unicitatea produsului. Din acest motiv livrarea se face uneori în câteva săptămâni. Îți răsplătim răbdarea oferind o calitate impecabilă.

Livrare

Indiferent de produs, livrarea și transportul sunt gratuite oriunde în România. Dacă condițiile de la fața locului o permit, în București și în zonele urbane și limitrofe lor din județele Ilfov, Prahova, Brașov, Mureș, Cluj și Timiș, în cazul produselor foarte grele sau voluminoase asigurăm inclusiv punerea pe poziție a acestora. Livrările cu montaj se realizează în general la sfârșit de săptămână și în zilele libere, atunci când traficul din orașe este mai liber și clienții pot fi găsiți mai ușor acasă. În condiții excepționale de livrare (etaje superioare fără acces lift, livrare cu macara sau nacelă pe fereastră, drumuri cu acces dificil, etc.) este posibil să percepem taxe suplimentare pentru livrare. Nu asiguram fixarea produselor de pereti (polite, oglinzi, sisteme de ancorare, etc.).

Pentru informații complete legate de livrare va rugăm consultați Secțiunea 7 din Termeni și
Condiții
.

Montaj

Majoritatea produselor se livrează gata asamblate. În cazul excepțiilor, montajul este facil și poate fi realizat inclusiv de către persoane fără experiență. Instrucțiunile de montaj însoțesc întotdeauna produsul.

Plata

Plata se face la plasarea comenzii dacă ați optat pentru plata cu cardul. În cazul în care alegeți varianta de plata prin transfer bancar, considerăm comandă valida dacă plata se efectuează în 48 de ore de la plasarea comenzii.

Pentru informații complete legate de condițiile de plata va rugăm consultați Secțiunea 17 din Termeni și Condiții