Livrare si plata Vilmers

Livrare. Indiferent de produs, livrarea si transportul sunt gratuite oriunde in Romania. In judetele Bucuresti-Ilfov, Cluj, Prahova, Brasov, Mures, Sibiu, Alba, Timisoara, Constanta asiguram transportul gratuit pana in casa si montajul daca este nevoie. Montajul produselor Vilmers este foarte facil, poate fi facut oricine si nu necesita scule aditionale. Vom percepe taxe livrare pentru conditii speciale de livrare gen: etaje superioare > 4 fara posibilitate folosire lift, cabane, locuinte izolate, drumuri de acces nepracticabile, livrare pe ferestre sau cu macara.

Plata. In cazul produselor personalizate cu termen de livrare mai mare de 2 saptamani puteti plati un avans de 30-50% din pretul produsului si diferenta inainte de livrare. Plata se face la plasarea comenzii daca ati optat pentru plata cu cardul. In cazul in care alegeti varianta de plata prin transfer bancar, consideram comanda valida daca efectuati o plata avans sau integrala in 48 de ore de la plasarea comenzii. Nu se poate plati ramburs avand in vedere valoarea produselor.

Termen de livrare. Canapelele si fotoliile Vilmers sunt produse premium. Fiecare produs are posibilitati multiple de personalizare asigurand astfel unicitatea produsului. Puteti alege materialul, tipul de brate, picioarele. Din acest motiv livrarea se face in cateva saptamani pentru produsele la comanda. Pentru produsele de pe stoc livrarea se face in 7 zile. Termenul de livrare este afisat imediat sub pretul produsului pe site. Iti rasplatim rabdarea oferind o calitate impecabila.