Ne pasa

Valorile in care credem stau la baza a tot ceea ce facem. Am pus intotdeauna valorile noastre inaintea profitului iar una din valorile noastre fundamentale este grija fata de natura. Este una dintre valorile pe care o aplicam zilnic in munca noastra si o pretindem si furnizorilor nostri. Ca producator de mobila de lemn masiv, noi credem ca avem o mare responsabilitate in a ne asigura ca tot lemnul achizitionat provine exclusiv din surse regenerabile si surse certificate FSC. 

In jurul acestei valori am construit una dintre cele mai moderne fabrici din Romania, 100% prietenoasa cu mediul, nepoluanta si aproape in intregime autosustenabila energetic. Incepand de la bustean si pana la piesa finala de mobilier, folosim aproape totul in fabricatie si pentru a produce energie regenerabila. 

Grija pentru natura trebuie completata cu grija pentru de spatiile in care traiesc clientii nostri. De aceea mobila Cioata este cat se poate de naturala neafectand in nici un fel sanatatea. Obiectivul nostru este sa fabricam doar mobila de calitate exceptionala, mobila cu un ciclu lung de viata care sa poate fi folosita chiar mai multe generatii. In felul acesta protejam natura si ne asiguram ca materialele  folosite se pot intoarce oricand in natura sau pot fi refolosite. 

Toate produsele Cioata sunt fabricate exclusiv din materiale non-toxice si naturale si nu pot afecta in nici fel sanatatea.