Valorile în care credem stau la baza a tot ceea ce facem. Am pus întotdeauna valorile noastre înaintea profitului iar una dintre valorile noastre fundamentale este grija față de natură. Este una dintre valorile pe care o aplicăm zilnic în munca noastră și o pretindem și furnizorilor noștri. Ca producător de mobilă din lemn masiv, noi credem că avem o mare responsabilitate în a ne asigura că tot lemnul achiziționat provine exclusiv din surse regenerabile și surse certificate FSC.

În jurul acestei valori am construit una dintre cele mai moderne fabrici din România, 100% prietenoasă cu mediul, nepoluantă și aproape în întregime autosustenabilă energetic. Începând de la buștean și până la piesa finală de mobilier, folosim aproape totul în fabricație și pentru a produce energie regenerabilă.

Grija pentru natură trebuie completată cu grija pentru de spațiile în care trăiesc clienții noștri. De aceea mobila Cioata este cât se poate de naturală neafectând în nici un fel sănătatea. Obiectivul nostru este să fabricăm doar mobilă de calitate excepțională, mobilă cu un ciclu lung de viață care să poate fi folosită chiar mai multe generații. În felul acesta protejăm natura și ne asigurăm că materialele folosite se pot întoarce oricând în natură sau pot fi refolosite.

Produsele Cioata sunt fabricate din materiale non-toxice și preponderent naturale și nu va pot afecta în nici fel sănătatea.