Helena descriere tehnica

DETALII TEHNICE

Perne sezut: spuma poliuretanica standard HR30 si spuma cu memorie extra-moale in straturi acoperite cu fibre de poliester.
Perne spate: pernele si zonele de sprijin sunt realizate dintr-o spuma speciala sub forma de bile si amestec de spume tocate care preiau perfect forma corpului. Structura celulelor de spuma asigura elasticitate extrema si forta de suport ideala. Spuma de foarte buna calitate garanteaza un echilibru perfect intre rezistenta in timp si relaxare.
Husele: toate stofele sunt lavabile si disponibile in peste 240 de culori si materiale. Husele pernelor (perne de spate, perne deco) vin dotate cu fermoare si sunt complet detasabile si lavabile. Husa de pe cadru si husa pernei de sezut sunt fixe, nu sunt detasabile in cazul in care optati pentru varianta extensibila a canapelei. 
Picior: puteti alege gratuit intre picioare din lemn de stejar sau picioare din metal. Oricare varianta este disponibila in mai multe culori.
Brate: puteti alege gratuit intre mai multe variante de brate si din doua tipui de perne de spate conform fisei tehnice. 

MATERIALE SI CULORI

Pentru toate canapelele avem disponibile peste 240 de materiale si culori. Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si suporta cicluri indelungate de utilizare (vezi standardele martindale). Folosim exclusiv materiale cu 35.000-100.000 cicluri utilizare martindale (aferente unei utilizari de tip office) in timp ce media pietei este sub 15.000 cicluri martindale aferenta unei utilizari private. Acest lucru confera garantia unor materiale de calitate foarte buna care nu se vor decolora sau uza vizibil in timp. Multe din materiale se preteaza unei utilizari intensive si sunt foarte rezistente la uzura, pretabile inclusiv in holurile hotelurilor sau in zone cu trafic mare. Toate materialele exceptand pielea sunt lavabile.

Materialele sunt impartite in 5 categorii de pret unde categoria 1 este cea mai ieftina iar categoria 5 (piele) este cea mai scumpa. Toate materialele sunt testate si non-toxice. Diferentele de pret nu sunt date de calitate ci de modul de prelucrare

VARIANTE CANAPELE

La cererea dumneavoastra, fara costuri suplimentare, putem configura canapeaua pe orice dimensiune. In acest fel aveti asigurata flexibilitatea si adaptarea la spatiul dumneavoastra.