Fotoliu Snow descriere tehnica

Perne sezut: spuma poliuretanica moale HR 35 (ce mai buna calitate) acoperita cu fibre de poliester.
Husele: toate stofele sunt lavabile si disponibile in peste 240 de culori si materiale. Husele pernelor de sezut si spate sunt dotate cu fermoare si sunt complet detasabile si lavabile. Husa de pe cadru este fixa
Picior: puteti alege intre doua modele de picioare din lemn de stejar (348 sau 317), amandoua in oricare din culorile Oiled Oak sau Wenge. Inaltimea picioarelor permite trecerea unui aspirator robot. 

MATERIALE SI CULORI

Pentru toate canapelele avem disponibile peste 240 de materiale si culori. Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si suporta cicluri indelungate de utilizare (vezi standardele martindale). Folosim exclusiv materiale cu 35.000-100.000 cicluri utilizare martindale (aferente unei utilizari de tip office) in timp ce media pietei este sub 15.000 cicluri martindale aferenta unei utilizari private. Acest lucru confera garantia unor materiale de calitate foarte buna care nu se vor decolora sau uza vizibil in timp. Multe din materiale se preteaza unei utilizari intensive si sunt foarte rezistente la uzura , pretabile inclusiv in holurile hotelurilor sau in zone cu trafic mare. Toate materialele exceptand pielea sunt lavabile.

Materialele sunt impartite in 5 categorii de pret unde categoria 1 este cea mai ieftina iar categoria 5 (piele) este cea mai scumpa. Toate materialele sunt testate si non-toxice. Diferentele de pret nu sunt date de calitate ci de modul de prelucrare.