Culori lemn pe suprafețe rașchetate sau plane

Finisajele Cioata au atât rolul de a proteja lemnul de factorii externi, dar și de a pune în valoarea frumusețea sa. Unele colecții prezintă suprafețe raschetate. Rolul aplicării acestui procedeu realizat exclusiv manual este de a pune și mai mult în evidență frumusețea stejarului masiv sălbatic.

Culori micro-ciment

Frecvent în stilurile urban, minimalist și contemporan sunt incluse elemente contrastante din micro-ciment. Propunerea noastră este Beton Cire, un material deosebit de rezistent și ușor de întreținut obținut prin amestecul prafului de ciment cu rășini speciale.

Culori metale

Pe lângă valoarea estetică, aceste finisaje au rolul de a proteja oțelul de oxidare. Finisarea se realizează în câmp electrostatic și prezintă o textura granulată ce accentuează și mai mult percepția de suprafață mata, de calitate.

Culori materiale textile

Placute la atingere, cu un numar mare de cicluri de utilizare si avand proprietatea "Water Repellent", stofele Adore sunt folosite la fabricarea capatului mare al patului Victoria, iar stofele Cape la fabricarea pernelor tapitate ale patului Calvin.

Culori lemn pe suprafețe ferăstruite

Efectul de ferastruire este unul ce redă aspectul scandurii de cherestea imediat după gaterare. În realitate, procesul de realizare al sau este unul complex și implică ferastruiri, perieri și șlefuiri. Dar rezultatul este unul deosebit, cu multe detalii și personalitate.