Filosofia Cioata

"În viață, în artă și în design, suprema excelență o reprezintă simplitatea"

Autenticitate

De generații lucrăm cu lemnul, făcând lucruri trainice și atemporale, așa cum am învățat de la înaintașii noștri. Tehnicile tradiționale și designul armonios sunt esența renumelui nostru. În spatele liniilor simple ale mobilierului Cioată se ascunde o dorința constantă de inovație. Noi, cei de la Cioată, iubim lemnul! Îl iubim pentru că ne-a dat atât numele familiei cât și meșteșugul. Dăm valoare fiecărei bucăți de lemn care trece prin fabrica noastră și împărtășim cu tine acest frumos sentiment, cu fiecare piesă de mobilier creată.

Traditie de generatii

De la copac, la piesa de mobilier, lemnul nostru călătorește aproape un secol. Stejarul are nevoie de peste 80 de ani pentru a ajunge la maturitate, pentru a putea fi recoltat. În fabrica Cioată, călătoria lemnului se întinde pe doi ani, pentru că fiecare piesă de mobilier este creată de noi să reziste testului timpului. Tehnicile noastre de prelucrare evoluează odată cu trecerea timpului și odată cu apariția noilor tehnologii. Cu toate acestea, anumite procese se fac doar manual sau respectând tradiția transilvăneană.

Executie impecabilă

Când privești un corp de mobilier produs de Cioata, nu poți să nu observi împletirea perfectă între artă și execuție impecabilă. Toate acestea pentru a atinge excelența în produsul finit. Fiecare piesă de mobilier fabricată de noi este sofisticată și totuși simplă, unică. Suntem siguri că mobila Cioata va aduce căldură și emoție în orice spațiu. Designul și creația sunt pasiunile noastre, iar cei peste 28 de ani de experiență va oferă garanția unui mobilier de calitate apreciat în toată Europa.