Molcom si bine

Într-o lume în care totul devine din ce în ce mai rapid, într-o lume a producției de masă și a consumerismului excesiv, opțiunea noastră este să facem lucrurile conform tradiției ardelenești, “încet și bine”. Suntem o afacere de familie, care a ales să înoate contra curentului și să fabrice lucruri atât de bune, încât să poată fi lăsate moștenire. Au trecut generații de când familia Cioata lucrează cu lemnul, de când ne-am dedicat întreaga viață pasiunii pentru design și pentru lemnul masiv. După 30 de ani de experiență pe piețele internaționale și nenumărate colaborări cu branduri celebre sau designeri renumiți din Europa, noi, Cioata, credem cu tărie că menirea noastră este să fabricăm mobilă fără vârstă, mobilă căreia timpul să îi adauge patina, distincție și elegantă.

Secretul nostru

Bătut de vânt, mângâiat de soare, îngreunat de zăpezile iernilor din pădurile Transilvănene, stejarul sălbatic este dovada vie a vremurilor bune și a celor de cumpănă. În spatele fiecărei piese de mobilă Cioata sunt sute de ore de muncă, nenumărate teste și multă atenție la cele mai mici detalii. Am dat tot ce aveam mai bun pentru a crea un produs unic, un produs cu o individualitate puternică. Chiar dacă respectăm trendurile moderne de design internațional, nu am renunțat niciodată la moștenirea noastră. De aceea vei regăsi în fiecare corp de mobilier o parte din sufletul stejarului sălbatic si din cultura Transilvaniei.

Cioata în lume

Lemnul și meșteșugul Cioata sunt prezente azi în întreagă Europa. Designul și calitatea deosebită au câștigat încrederea celor mai exigenți clienți. Ultimii 20 de ani au marcat recunoașterea produselor noastre de către mari branduri internaționale, de către designeri celebri și de către specialiști, Cioata intrând astfel în galeria celor mai apreciate branduri europene de mobilă din lemn masiv.