Decadence descriere tehnica

DETALII TEHNICE

Perne sezut: spuma poliuretanica moale si spuma cu memorie extra-moale in straturi acoperite cu fibre de poliester. 
Perne spate: pernele si zonele de sprijin sunt realizate dintr-o spuma speciala extra-moale HR30 care preia perfect forma corpului. Structura celulelor de spuma asigura elasticitate extrema si forta de suport ideala. Spuma de foarte buna calitate garanteaza un echilibru perfect intre rezistenta in timp si relaxare.
Husele: toate stofele sunt lavabile si disponibile in peste 240 de culori si materiale. La canapeaua Decadence husele nu sunt detasabile. 
Optional: Mecanism recliner manual sau electric pentru cap sau picioare. Mecanismele recliner sunt de cea mai buna calitate, fabricate in Germania si sunt mecanisme testate pentru utilizare intensiva. 
Picior: din otel pentru o rezistenta deosebita in timp. Culori disponibile:negru, auriu, argintiu, culoarea cuprului.

MATERIALE SI CULORI

Pentru toate canapelele avem disponibile peste 240 de materiale si culori. Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si suporta cicluri indelungate de utilizare (vezi standardele martindale). Folosim exclusiv materiale cu 35.000-100.000 cicluri utilizare martindale (aferente unei utilizari de tip office) in timp ce media pietei este sub 15.000 cicluri martindale aferenta unei utilizari private. Acest lucru confera garantia unor materiale de calitate foarte buna care nu se vor decolora sau uza vizibil in timp. Multe din materiale se preteaza unei utilizari intensive si sunt foarte rezistente la uzura , pretabile inclusiv in holurile hotelurilor sau in zone cu trafic mare. Toate materialele exceptand pielea sunt lavabile.

Materialele sunt impartite in 5 categorii de pret unde categoria 1 este cea mai ieftina iar categoria 5 (piele) este cea mai scumpa. Toate materialele sunt testate si non-toxice. Diferentele de pret nu sunt date de calitate ci de modul de prelucrare

VARIANTE CANAPELE

La cererea dumneavoastra, fara costuri suplimentare, putem configura canapeaua pe orice dimensiune. In acest fel aveti asigurata flexibilitatea si adaptarea la spatiul dumneavoastra.